Specjalna oferta targowa dla tegorocznych zgłoszeń

Ruszyła sprzedaż miejsc wystawowych na czwartą edycję która odbędzie się w dniach 11 -13 kwietnia 2017 r. w Warszawie.

 Wystawcy kolejnej edycji targów World Food Warsaw mogą już rezerwować stoiska, a Tym którzy zgłoszą się  teraz, organizatorzy oferują bardzo atrakcyjne ceny i możliwość wyboru lokalizacji.

- Nie ma lepszej rekomendacji do uczestnictwa w targach WorldFood Warsaw, niż krótki bilans poprzedniej edycji – mówi Agnieszka Szpaderska - dyrektor targów.

- W trzeciej edycji targów wzięło udział 250 wystawców z 24 krajów, gościliśmy ponad 4 tysiące branżowych odwiedzających. Co ważne dla potencjalnych Wystawców, WorldFood Warsaw to targi o charakterze stricte biznesowym. Z naszych statystyk wynika, że 95% zwiedzających to osoby z kadry kierowniczej i zarządzającej. Co roku staramy się uatrakcyjnić ofertę , wsłuchać się i  dostosować do potrzeb biznesowych naszych wystawców. Za 8 miesięcy Warszawa po raz kolejny stanie się stolicą  branży rolno-spożywczej. Zapraszamy na IV edycję Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw, która tradycyjnie odbędzie się w kwietniu – mówi Organizator.

 Właśnie ruszyła sprzedaż powierzchni wystawienniczej. Organizatorzy przygotowali ofertę promocyjną dla firm, które zdecydują się już teraz na rezerwację stoiska.  Na specjalny, 15% rabat, mogą liczyć firmy które zdecydują się na udział w targach do końca września. Z kolei firmom, które zgłoszą się w okresie od października do końca grudnia organizatorzy gwarantują 5% rabat.

Oferta specjalna dotyczy także Wystawców poprzednich edycji targów - mogą liczyć na dodatkowy 5% rabat.

WorldFood to komunikacyjnie wielokanałowy event sektora żywności na świecie, na różnych rynkach, w różnych branżach, poprzez różne pomysły, opinie, rozwiązania wdrożeniowe. Organizatorzy targów bardzo otwarcie podeszli do potrzeb rynku – liczne spotkania b2b, panele, dyskusje, rozmowy biznesowe i dyskusje są świetnym uzupełnieniem ekspozycji targowej zauważa i podkreśla ekspert

rynku Andrzej Faliński, dyrektor generalny POHiD, jeden z prowadzących panele tematyczne podczas WorldFood.

Obecność na targach WorldFood Warsaw jest doskonała okazją do zaprezentowania swoich produktów szerokiej publiczności i zawarcia nowych kontaktów biznesowych. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych z całej branży spożywczej. Do zobaczenia już w kwietniu w Warszawie – zaprasza Agnieszka Szpaderska.

IV edycja targów WorldFood Warsaw odbędzie się w dniach 11-13 kwietnia 2017 w EXPO XXI Warszawa.

 

Więcej informacji oraz relacje z poprzednich edycji : www.worldfood.pl



Źródło: Asysta Consulting
Data dodania: 2016-09-08
 
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce używania plików Cookies. Korzystając z serwisu akceptujesz jej postanowienia.
tel./fax +48 52 34 609 34 | e-mail: redakcja@rolnictwo.com.pl