Aktualności z branży
Artykułów: 2758
Czerń krzyżowych, szara pleśń i kiła kapusty
2019-05-27, Agencja Prasowa Jatrejon
Promocja na części do kombajnów firmy DEUTZ-FAHR
2019-05-23, Deutz - fahr Polska
Certyfikacje produktów spożywczych odbywają się już od 2011 roku. Od tego czasu, cztery razy w roku, Loża Ekspertów przyznaje punkty zgłoszonym do oceny wyrobom spożywczym polskich producentów żywności.
2019-05-22, Magdalena Matusik /Adventure Media
Model ciągnika w specjalnej wersji limitowanej.
2019-05-21, SAME DEUTZ-FAHR POLSKA Sp. z o. o.
Narodowa Wystawa Zwierząt Hodowlanych jest świętem polskich rolników, ale jednocześnie pokazaniem społeczeństwu polskiemu i polskim rolnikom, jaki jest stan produkcji zwierzęcej w Polsce – powiedział minister Jan Krzysztof Ardanowski w trakcie otwarcia imprezy.
2019-05-20, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Minister rolnictwa i rozwoju wsi Jan Krzysztof Ardanowski spotkał się z prezydiami wszystkich zespołów tematycznych powołanych w ramach Porozumienia Rolniczego.
2019-05-20, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Sucha zgnilizna kapustnych i zgnilizna twardzikowa
2019-05-17, Agencja Prasowa Jatrejon
Minister Jan Krzysztof Ardanowski uczestniczył wczoraj w posiedzeniu Rady Ministrów ds. rolnictwa UE.
2019-05-16, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Minister rolnictwa i rozwoju wsi Jan Krzysztof Ardanowski wziął dziś udział w uroczystym otwarciu budynków inwentarskich realizowanych w ramach integracji tuczu w Pszczółczynie, w gminie Łabiszyn.
2019-05-16, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Minister Jan Krzysztof Ardanowski spotkał się z przedstawicielami amerykańskiej firmy Maxar Technologies, aby omówić możliwości wykorzystania zasobów satelitarnych w rolnictwie.
2019-05-10, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi zaprasza na święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność "Polska smakuje", który odbędzie się w dniu 11 maja 2019 r. w godz. 11:00-18:00 na terenie Toru Wyścigów Konnych Służewiec w Warszawie.
2019-05-10, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Efektywne wykorzystanie potencjału biologicznego warzyw kapustnych wymaga od ich producentów fachowej wiedzy z zakresu specyficznych wymagań uprawowych tych roślin.
2019-05-09, Agencja Prasowa Jatrejon
 
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce używania plików Cookies. Korzystając z serwisu akceptujesz jej postanowienia.
tel./fax +48 52 34 609 34 | e-mail: redakcja@rolnictwo.com.pl